Babaeski Belediyesi'nden Basın Mensuplarına İftar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Babaeski Belediyesi'nden Basın Mensuplarına İftar

06.07.2015 10:21

Babaeski Belediyesi'nce basın mensuplarına iftar verildi.

Babaeski Belediyesi'nce basın mensuplarına iftar verildi.

Bir restoranda düzenlenen programa, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, eşi Hülya Hacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Sertgün, belediye meclis üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Hacı, iftar programının ardından yaptığı konuşmada, ramazan ayının birlik, beraberlik, hoşgörü, sevgi ve saygı ile paylaşımın en yoğun yaşandığı bir ay olduğunu söyledi.

Basın mensuplarının önemli ve zor bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Hacı, ramazan ayında görevlerinin daha da zorlaştığını belirtti.

Toplumun doğru ve tarafsız habere ulaşması için özgür, bağımsız ve güçlü bir basına ihtiyaç duyulduğunu anlatan Hacı, "Ulusal ve özellikle yerel basına düşen önemli bir görev var. Demokratik toplumlarda basının önemini ve işlevini asla yadsıyamayız. Toplumun doğru ve tarafsız habere ulaşması için özgür, bağımsız ve güçlü basına ihtiyaç büyüktür. Bizler yerel yöneticiler olarak her zaman basın ile iletişim içerisinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Hacı, tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Babaeski Belediyesi'nden Basın Mensuplarına İftar - Son Dakika


Advertisement