Badminton'da Köy Okulu Şırnak Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Badminton'da Köy Okulu Şırnak Şampiyonu Oldu

Badminton\'da Köy Okulu Şırnak Şampiyonu Oldu

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği ‘Ortaokullar arası Badminton Turnuvası’nda Cizre Kurucu Köyü Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak Şırnak şampiyonu oldu.

21.02.2014 15:23

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği 'Ortaokullar arası Badminton Turnuvası'nda Cizre Kurucu Köyü Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak Şırnak şampiyonu oldu.

Şırnak Merkezde düzenlenen turnuvaya Yusuf Bahadır, Nesim Yılmazçelik, M. Ali Körkem, Baki Körkem ve Veysi Körkem ile katılan Kurucu Ortaokulu Badminton Takımı, turnuvada rakiplerine hiç set vermeden birinci oldu. Kurucu Köyü Ortaokulu Müdürü Murat Eroğlu, elde edilen bu başarıdan dolayı öğrenci ve öğretmenleri kutladığını söyledi. Eroğlu, "Öğrencilerimiz derslerinde oldukları gibi kendilerine şans verildiği takdirde sportif faaliyetlerde de başarılı olduklarını bizlere bir kez daha göstermiş oldular. Okulumuzun sportif faaliyetlerde elde ettiği bu başarı bizler kadar okulda eğitim gören diğer öğrencileri de sevince boğdu. Bu anlamda elde ettikleri başarıdan dolayı bütün öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Badminton turnuvası küçük erkekler kategorisinde Şırnak şampiyonu olan Kurucu Ortaokulu bölgelerarası yapılacak olan turnuvada Şırnak'ı temsil etme hakkını kazandı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Badminton'da Köy Okulu Şırnak Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement