Bafra'da "Süreyya" Kavunu Üreticinin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bafra'da "Süreyya" Kavunu Üreticinin Yüzünü Güldürdü

22.07.2012 15:00

Bafra ilçesinde, son yıllarda geniş bir alanda üretilen "Süreyya" kavunun hem üreticiyi ve tüketiciyi memnun ettiği bildirildi.

Bafra ilçesinde, son yıllarda geniş bir alanda üretilen "Süreyya" kavunun hem üreticiyi ve tüketiciyi memnun ettiği bildirildi.

Bafra Ovası'nda kendine has aroması ve kokusu ile ünlü beğenilen "Süreyya" cinsi kavun yetiştiren üreticiler, bu yıl kavun üretiminden umutlu olduklarını belirterek, yerli kavun fiyatını tarlada kilosnun 60 ile 80 kuruş arasında alıcı bulduğunu ifade ettiler.

Bafra Belediyesi Sebze ve Meyve Halinde Kavun Komisyonculuğu yapan Cemal Karafazlıoğlu, kavun üreticilerin bu yıl üretimden ve fiyatlardan memnun olduklarını, bu memnuniyetin kavunun bol olması nedeniyle üreticiye de yansıdığını söyledi.

Yayıncı: Mehmet Kumcağız - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bafra'da 'Süreyya' Kavunu Üreticinin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika


Advertisement