Bakan Kurum: "Bu yaşadığımız deprem Erzincan depreminden sonra ülkemizin son 1 asırda gördüğü en büyük deprem felaketidir"
-"Birçok ilimiz doğrudan deprem hasarı yaşamış durumdadır. Tabi hep söylüyoruz ülkemizin yüzde 70'den fazlası deprem bölgelerinde yaşıyor"
-"Tüm ekiplerimiz, illerimizdeki bakanlarımız, valilerimizin koordinasyonunda bu süreci ilk andan itibaren takip ediyoruz. Bu deprem doğrudan 13.5 milyon vatandaşımızı etkilemiş durumdadır"
GAZİANTEP - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep AFAD'da kurulu Deprem Koordinasyon Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.
Son Dakika › Yerel › Bakan Kurum: 'Bu yaşadığımız deprem Erzincan depreminden sonra ülkemizin son 1 asırda gördüğü en büyük deprem felaketidir' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.