Balçova Çiçek Açtı - Son Dakika
Yerel

Balçova Çiçek Açtı

Balçova Çiçek Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan kadınlar “İlçemizi tüm kadınlar ile birlikte yöneteceğiz” dedi.

22.02.2014 11:34

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan kadınlar "İlçemizi tüm kadınlar ile birlikte yöneteceğiz" dedi.

30 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adayları kadar meclis üyesi adayları da merak konusu olmuştu. Partiler 18 Şubat'ta hem başkan adaylarının hem de meclis üyelerinin listelerini ilçe seçim kurullarına teslim etti. İlan edilen listelere bakıldığında Balçova'daki bir ayrıntı hemen göze çarpıyor. Geçen dönem 25 meclis üyeli Balçova Belediyesi'nde 21 meclis üyesi çıkaran Cumhuriyet Halk Partisi bu dönem de seçilmesine kesin gözüyle bakılan sıralardan 8 kadını meclis üyesi adayı olarak gösterdi.

ANNE DUYARLILIĞI

Seçim bildirgeleri için objektiflerin karşısına geçen Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Adayları Sinem Kılıç, Banu Gençkan, Elif Sönmez, Sibel Gerdan, Remziye Yüksel, Ayfer Turgut, Gülten Bilgi ve Yeşim Barş ilçe meclisinde Balçovalı Kadınların sesi olmaktan öte onlarla birlikte kararları alacaklarını ifade etti. Balçova'da kadınların siyasi ve ekonomik hayatta 10 yıldır çok önemli kazanımlar elde ettiklerini vurgulayan kadın üyeler "Biz ilçemize anne duyarlılığı ile hizmet edeceğiz" diye konuştu. Balçova Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya ise "Biz kadınlar için özel bir önem gösteriyoruz. Ama onlara bu hakkı biz vermiyoruz. Kadınlarımız Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine verdikleri hakları kullanıyorlar. Çokta iyi yapıyorlar, hepsini kutluyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balçova Çiçek Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement