Barış Karadeniz Deprem Bölgesinde: "İnsanlar '2 Günden Beri Ancak Bugün Geldiler' Diyorlar. Çok Büyük Zorluklar İçerisindeler" - Son Dakika
Yerel

Barış Karadeniz Deprem Bölgesinde: "İnsanlar '2 Günden Beri Ancak Bugün Geldiler' Diyorlar. Çok Büyük Zorluklar İçerisindeler"

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a giden CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, "Şu anda burada vatandaşlarımızın serzenişi var. 'İki günden beri ancak bugün geldiler' diyorlar. Bağıran insanlar var, çok büyük zorluklar içerisindeler" dedi.

08.02.2023 19:36  Güncelleme: 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'a giden CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, "Şu anda burada vatandaşlarımızın serzenişi var. 'İki günden beri ancak bugün geldiler' diyorlar. Bağıran insanlar var, çok büyük zorluklar içerisindeler" dedi.

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan iki büyük depremden 10 il etkilendi. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Kahramanmaraş'a giderek depremzedeleri ziyaret etti. Karadeniz, deprem bölgesinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"ENKAZLARIN KALDIRILMASI KONUSUNDA CİDDİ CİDDİ BÜYÜK BİR SIKINTI YAŞIYORUZ"

" Maraş'ta çok büyük bir felaketin ortasındayız. İnanın her yer karmakarışık. Birçok vatandaşımızı kaybettik. Şu anda burada vatandaşlarımızın serzenişi var. '2 günden beri ancak bugün geldiler' diyorlar. Bağıran insanlar var. Çok büyük zorluklar içerisindeler. Allah hepimize bu konuda yardım etsin. Belediye başkanlarımız, genel başkanımız hepimiz buradayız. Buradan da diğer illere geçeceğiz. Hatay'da özellikle enkazların kaldırılması konusunda ciddi ciddi büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Vatandaşlarımız sesleri geliyor. Büyük bir zorluk çekiyoruz. El birliğiyle milletimize ihtiyacımız var. Vatandaşlarımız gerekli yardımları yapıyorlar zaten. Ellerinden geleni de eksik etmesinler çünkü burada bu saatten sonra her şeye ihtiyaç var."

Barış Karadeniz Deprem Bölgesinde: "İnsanlar \'2 Günden Beri Ancak Bugün Geldiler\' Diyorlar. Çok Büyük Zorluklar İçerisindeler"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Barış Karadeniz Deprem Bölgesinde: 'İnsanlar '2 Günden Beri Ancak Bugün Geldiler' Diyorlar. Çok Büyük Zorluklar İçerisindeler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement