Baro Yönetiminden Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Baro Yönetiminden Belediye Başkanı Özdemir'e Ziyaret

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Amasya Barosu Başkanı Avukat Melik Derindere ile Baro Yönetim Kurulu üyeleri, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Amasya Barosu Başkanı Avukat Melik Derindere ile Baro Yönetim Kurulu üyeleri, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Amasya Barosu'nun yaklaşık 2,5 ay önce yapılan genel kurulunda Başkanlığa seçilen Derindere, seçimin ardından kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Özdemir'e iadeyi ziyarette bulundu.

Özdemir, yaptığı açıklamada, Amasya Barosu'na yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu ile yeni dönemde de sıcak ilişkilerini sürdüreceklerini belirterek, "Yeni başkan ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Amasya için yapılacak bütün hayırlı işlerde kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerinin beraber hareket etmesi gerekir. Amasya'da verilen hizmet insan odaklı, yapılan her hizmet kendine özgü bir heyecan veriyor. Amasya'daki sivil toplum kuruluşlarıyla güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Muhabir: Cihan Okur

Yayıncı: Dilek Sezen - AMASYA

Kaynak: AA