Bartın Tanıtım Günleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bartın Tanıtım Günleri Toplantısı Yapıldı

Bartın Tanıtım Günleri Toplantısı Yapıldı

Haziran ayında Ankara’da düzenlenecek olan ‘Bartın Tanıtım Günleri’ etkinliği ile ilgili olarak Bartın Valiliği’nde toplantı yapıldı.

20.05.2016 13:38

Haziran ayında Ankara'da düzenlenecek olan 'Bartın Tanıtım Günleri' etkinliği ile ilgili olarak Bartın Valiliği'nde toplantı yapıldı.

2-6 Haziran 2016 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan 'Bartın Tanıtım Günleri' etkinliği ile ilgili olarak Bartın Valiliği Çeşm-i Cihan Toplantı Salonu'nda toplantı yapıldı. Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk başkanlığında yapılan toplantıya, belediye başkanları, kaymakamlar, Bartın Üniversitesi, il özel idaresi, il müdürleri, organize sanayi bölgesi müdürlüğü, BAKKA, Bartın Yatırım Destek Ofisi, Ticaret ve Sanayi Odası, Muhtarlar Derneği, Ziraat Odası Başkanlığı ve Bartın Gazeteciler Cemiyeti temsilcileri katıldı. Söz konusu toplantıda ilin kültürel, turistik, sanatsal, doğal, sanayi, ekonomik ve ticari değerlerinin en iyi şekilde tanıtılması ve pazarlanması amacıyla, 'Bartın Tanıtım Günleri' etkinliği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Tanıtım Günleri Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement