Bartın Valisi İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bartın Valisi İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Bartın Valisi İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Bartın Valisi Bülent Savur, için veda yemeği düzenlendi.

17.05.2013 10:20

Bartın Valisi Bülent Savur, için veda yemeği düzenlendi.

Savur, kentteki bir otelde kendisi için düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmada, Bartın'da 16 Ağustos 2012'de valilik görevine başladığını hatırlatarak, bunun kendisi için bir ilk olduğunu söyledi.

İlklerin her zaman kıymetli olduğunu, ancak valilik müessesesi içerisinde bir yere atanmak kadar, merkeze alınmanın da doğal olduğunu ifade eden Vali Savur, şöyle konuştu:

"Bartın'a gelişim ne kadar doğalsa, gidişim de o kadar doğaldır. Nasıl gelirken cenabı hakkın iradesi ve kulların vesilesiyle gelmişsem bugünde aynı şekilde merkez valiliğine gidiyorum. Böyle bir irade karşısında ben aciz kula ancak ve ancak itaat düşer. Hakka isyan olmaz. Gelişimde vesile olanlara, bana bu şanlı bayrağı bu güzel ilde dalgalandırma fırsatı verenlere her zaman şükran hissiyatıyla bağlıyım. Mevlam neylerse güzel eyler. Hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır doğabilir. Bu Allah'ın kelamı. Dolayısıyla bu rahatlık içerisindeki bu maneviyat içerisindeyim. Bu zaman zarfında istemeden gönül kırmış olabilirim. İstemeden hakkınızı çiğnemiş olabilirim. Böyle bir niyetim hiçbir zaman olmadı. Ama hep söylediğim bir şey var. Önce insan, yani önce yaradana kul, sonra kainatın efendisine ümmet, sonra valiyim. İnsan sıfatımla hata etmiş olabilirim, hatasız kul olmaz, sizleri incitmiş olabilirim. Hakkınızı yemiş olabilirim, bu anlamda da bu mübarek gecede helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin"

Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz'ın plaket, Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir'in saat, Ağır Ceza Reisi Bekir Nabi Çelen'in de Bartın Cezaevindeki hükümlülerin yaptığı el işi çalışmasını takdim ettiği Savur, yemek sonunda herkesle tek tek vedalaştı.

Yemeğe Belediye Başkanı Cemal Akın, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı, Jandarma Alay Komutanı Alaattin Karsavuran, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, bazı siyasi parti temsilcileri katıldı. - BARTIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bartın Valisi İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement