Başkan Adayı Hatipoğlu'ndan Engellilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Adayı Hatipoğlu'ndan Engellilere Ziyaret

Başkan Adayı Hatipoğlu\'ndan Engellilere Ziyaret

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari Belediye Başkan Adayı Dilek Hatipoğlu, Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

23.01.2014 12:59

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari Belediye Başkan Adayı Dilek Hatipoğlu, Bedensel Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

BDP Hakkari Belediye Başkan Adayı Dilek Hatipoğlu, BDP İl Eş Başkanı Esmer Tekin ve çok sayıda partili, Hakkari Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin'e ziyarette bulundu. Engellilerin sorunlarını dinleyen Dilek Hatipoğlu'nun ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirten Dernek Başkanı Başkan Mesut Keskin, engellilerin genel problemlerinden bahsederek, başkan adayından yaklaşık 3 yıldır devam eden yer sorunlarına çözüm bulmasını istedi. Dernek toplantılarını kahve köşelerinde düzenlediklerini belirten Keskin, kendilerine belediye tarafından bir yer tahsis edilmesi beklentisi içerisinde olduklarını ifade etti.

Dilek Hatipoğlu ise, belediye başkanlığı ön seçimleri sonrası kurumlara teşekkür ziyaretinde bulunduklarını, ilk ziyaretlerini Hakkari Bedensel Engelliler Derneği'ne yaptıklarını ve bundan kendilerinin de son derece memnun kaldıklarını belirtti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adayı Hatipoğlu'ndan Engellilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement