Başkan Baran'dan Yarımca Limanı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Baran'dan Yarımca Limanı'na Ziyaret

Başkan Baran\'dan Yarımca Limanı\'na Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dünyanın en büyük liman işletmecilerinden biri olan DP World’ün Yarımca Liman işletmesini ziyaret etti.

18.09.2015 10:40

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dünyanın en büyük liman işletmecilerinden biri olan DP World'ün Yarımca Liman işletmesini ziyaret etti.

Körfez'de inşası devam eden ve dünyanın en büyük liman işletmelerinden biri olacak olan DP World Yarımca Limanı'nı ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Baran'ı, CEO Nichola Silveria, Finans Direktörü Ekrem Şenbabaoğlu, İş Güvenliği ve Sağlığı Müdürü İsmail Karaçam kapıda hoş geldiniz diyerek karşıladı. CEO Nichola Silveria, Finans Direktörü Ekrem Şenbabaoğlu, İş Güvenliği ve Sağlığı Müdürü İsmail Karaçam ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, daha sonra STFA yöneticileri ile sahaya indi.

DP World'ün Yarımca Liman Tesisleri'nin güvenliği hakkında görevlilerden kısa bir brifing alan Başkan Baran'a DP World CEO'su Nichola Silveria ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Saha görevlileri ile çalışmaları inceleyen Başkan Baran, proje görevlisi Hakkı Karabay'dan çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı. Yapılan saha gezisinin ardından çalışanlar ile samimi sohbetler gerçekleştiren Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışanlara kolaylıklar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Baran'dan Yarımca Limanı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement