Başkan Burma Ayvalı Köyünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Burma Ayvalı Köyünü Ziyaret Etti

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum'a yeni bağlanan Ayvalı köyünü ziyaret ederken, köylülerin samimi ilgisiyle karşılandı.

12.01.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum'a yeni bağlanan Ayvalı köyünü ziyaret ederken, köylülerin samimi ilgisiyle karşılandı.

İnsanların Atakum'a beğenerek, severek ve isteyerek geldiğini, gün geçtikçe biraz daha büyüdüklerini ve yıldızlarının parladığını hatırlatan Başkan Burma, şöyle konuştu: "Artık köylerin de bu büyüklüğe katılması ile yeni bir anlayış oluşacak. Mahalle olarak bize katılacak köylerimizde hem büyükşehrin hem de bizim görevlerimiz olacak. Şunu iyi bilin ki, aşağıda samimi ve dost bir kapınız olacaktır. Sorunlarınızı oturup değerlendiririz. Birlikte neler yapabileceğimizi kararlaştırır uygularız.Siz ne istiyorsanız onu yapmaya çalışırız. Gittiğim hiç bir yere de oy için gitmiyorum. Benim için önemli olan insanlıktır, dostluktur, içtenliktir. Beni buraya getiren de o değerlerdir. Atakum'u, Karadeniz'in yıldızı, Türkiye'nin iki gelişen ve değişen ilçesinden biri yapan adamın buralara da büyük katkısı olur."

"Ben buraları tanımaya, sizleri görmeye geldim" diyen Metin Burma, prensibinin işini iyi yapmak olduğunu söyledi. 15 yıl belediye başkanlığı yapan biri olduğunu anlatan Burma, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu yıldızı her geçen gün biraz daha parlayan Atakum, benim eserimdir. Nüfusumuz beş yılda yüzde 50 oranında arttı. Müthiş bir gelişme ve büyüme yaşıyoruz. Bundan siz de payınızı alacaksınız. Çatalçam-Taflan arasında kuracağımız hayvan pazarı ile size yeni imkanlar, ekonomik katkı sağlamaya çalışacağız." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Burma Ayvalı Köyünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement