Başkan Çerçi'den Cumhuriyet Mahallesi'ne İnceleme Gezisi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi'den Cumhuriyet Mahallesi'ne İnceleme Gezisi

Başkan Çerçi\'den Cumhuriyet Mahallesi\'ne İnceleme Gezisi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu.

20.09.2015 16:20

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluştu. Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde yaptığı çalışmaları yerinde incelerken, yapılacak olan yatırımlar ile ilgilide vatandaşlara bilgi verdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhuriyet Mahallesi'ne inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Çerçi'ye ziyaretinde Yunusemre Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Arık, daire müdürleri ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Eşref Yılmaz eşlik etti. Yunusemre Belediyesi'nin doğalgaz hattı döşenmesinde dolayı bozulan yollar ve eskiyen kaldırım taşları bulunan Cumhuriyet Mahallesi'nde yaptığı kaldırım düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çerçi, "Daha önceden Yunusemre ilçesinde parkesiz mahalle kalmayacak sözünü vermiştik. Yunusemre ilçemizde her mahallemizde parke taşı döşeme çalışması yapıyoruz. Şuana kadar Yunusemre ilçesinde 230 bin metre kare parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Ekim ayının ortasına kadar 300 bin metre karelik parke taşı döşeme hedefine ulaşacağız. Yunusemre Belediyesi olarak vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerine yerine getirmeye devam edeceğiz." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar Başkan Çerçi'ye Yunusemre Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi'den Cumhuriyet Mahallesi'ne İnceleme Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement