Başkan Doğan'dan Tıp Fakültesi Dekanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Tıp Fakültesi Dekanına Ziyaret

Başkan Doğan\'dan Tıp Fakültesi Dekanına Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr.

14.12.2012 12:06

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Hatun'u ziyaret etti. Ziyarette dekan yardımcıları Prof. Dr. Fisun Yıldız ve Prof. Dr. İlhan Torkun da hazır bulundu.

Başkan Doğan ziyarette, tıp fakültesinin çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini söyleyerek, "Üniversitemiz, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri. Biz üniversitemizle gurur duyuyoruz. Üniversitemiz Bilim yuvasıdır. Şehrimizin gelişmesinde üniversitemizin katkısı çok büyüktür. Aynı zamanda bir tıp adamı olarak, fakültemizin çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. Bu başarıda hükümetimizin sağlık politikaları ve üniversitenin yaptığı bilimsel çalışmaların ciddi rolü bulunuyor. Bir hekim belediye başkanı olarak hekimlerimize yönelik yapılan saldırıları üzüntü ile karşılıyorum. Hiç bir hekim hastasının kötü olmasını istemez. Hekimler, hastaları için ellerinden gelen tüm gayreti gösterir. Bu anlamda fakültemizi de çok takdir ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Prof. Dr. Şükrü Hatun da

ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler getirip, "Başkan Doğan'ı çok öncelerden tanırım. Milletvekilliği döneminde ilimizin sağlık alanındaki gelişmesindeki katkıları büyüktür. Türkiye deki çocuk haklarının gelişmesine de önemli katkıları olmuştur. Biz,Türkiye'de çocuk doktoru belediye başkanlarının artmasını istiyoruz. Belediye başkanımızın desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. 2013 yılında kemik iliği nakli ünitesini kuracağız. Kocaelilin marka değerine katkı sunmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Tıp Fakültesi Dekanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement