Başkan Doğan, Lastik-İş Sendikası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Lastik-İş Sendikası'nı Ziyaret Etti

Başkan Doğan, Lastik-İş Sendikası\'nı Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Lastik-İş Sendikası Kocaeli şubesini ziyaret etti.

05.08.2016 11:54

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Lastik-İş Sendikası Kocaeli şubesini ziyaret etti.

Lastik-İş Sendikasını ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine karşı gösterdikleri duruş, tutum ve davranıştan dolayı teşekkür etti. Ziyarette Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Lastik İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Tezcan Ay ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Ülkemiz 15 Temmuz'da belki de tarihinin en önemli olaylarından birini yaşadı. Bu olay basit bir yönetimi ele geçirmenin ötesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin, Türk milletinin bekasına, varlığına, bütünlüğüne yönelik çok ciddi bir saldırıydı" dedi.

Konuşmalarına devam eden Doğan, "Bu olayların yaşandığı ilk anlardan itibaren birçok kurum ve kuruluşumuzun bir duruşu bir refleksi vardı. Kurumunuzun ve özellikle üyelerinizin de bu duruşlarından dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. O gece oluşan güzel tablo içerisinde mutlaka farklı siyasi görüşte ve farklı sosyal bakışı açısı içerisinde olanlarda vardı ama sendikalarıyla, partileriyle, medyasıyla vatana millete sahip çıkan bir yaklaşım gösterildi. Birliğimiz, beraberliğimiz sürdüğü sürece bu badirelerin üstesinden geleceğiz. Türkiye Cumhuriyeti devleti gözünü kırpmadan canını veren vatandaşlar olduğu sürece ilelebet var olacaktır. Biz Türk milleti olarak 15 Temmuz gecesi verdiğimiz mücadeleyle gücümüzü dünyaya gösterdik" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Lastik-İş Sendikası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement