Başkan Doğan, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Doğan, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

İzmit Belediye Başkan’ı Nevzat Doğan mahalle inceleme ve vatandaşı ziyaretleri kapsamında Yenidoğan mahallesini ziyaret etti.

20.02.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkan'ı Nevzat Doğan mahalle inceleme ve vatandaşı ziyaretleri kapsamında Yenidoğan mahallesini ziyaret etti.

Ziyarete İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi Hüseyin Polattimur, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, Yenidoğan muhtarı Ayhan Karayel, Ak Parti ilçe yöneticileri Nurullah Yılmaz, Ertuğrul Yavuz, Aykut Sunar, Ak Parti Yenidoğan Mahalle Temsilcisi Ergün Mencik ve Ak Parti Serdar Mahalle Temsilcisi Ahmet Esin katıldı.

Yenidoğan'da esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla da sohbet eden Doğan, Vadi Sokak'ta yapımı devam eden spor sahasında da incelemelerde bulunup ilgililerden tesisleri bir an önce tamamlayıp gençlerin hizmetine sunmalarını istedi. Başkan Doğan, Yenidoğan'a 2 yeni park kazandırdıklarını, başka yeni parklar yapmak istediklerini fakat bölgede uygun yer olmadığını söyledi. Doğan, her mahallede olduğu gibi Yenidoğan'da da önemli işler yapıldığını, yeni dönemde hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement