Başkan Duruay, Hallaçlı'da Yağmur Duasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Duruay, Hallaçlı'da Yağmur Duasına Katıldı

Başkan Duruay, Hallaçlı\'da Yağmur Duasına Katıldı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Halaçlı Mahallesi’nde düzenlenen yağmur duasına katıldı.

05.05.2014 11:40

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Halaçlı Mahallesi'nde düzenlenen yağmur duasına katıldı.

Hallaçlı Mahallesi'nde düzenlenen yağmur duasına yaklaşık 2 bin Gölbaşılı katıldı. Hallaçlı Mahallesi ve çevresindeki mahallede oturan vatandaşların katılımıyla edilen yağmur duasına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da eşlik etti. Başkan Duruay, vatandaşlarla birlikte yağmur yağması için edilen dualara avuç açtı. Edilen dualara vatandaşlarla birlikte "amin" diyen Başkan Fatih Duruay, yağmur duasından sonra vatandaşlarla birlikte yemek yedi.

Halaçlı Mahallesi'ndeki yağmur duasına katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a; Gölbaşı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bayram Yıldırım, Mustafa Demirci ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Yoğun katılımın yapıldığı Halaçlı ve Çayırlı Mahalleleri yağmur dualarına çevre mahalle sakini tarlalarındaki ürünlerin yetişmesi ve hayvanlarını besleyebilmek için yağmur duasına çıktı. Halaçlı ve Çayırlı Mahallelerindeki vatandaşlarla birlikte dualara avuç açan Başkan Fatih Duruay, yağmur duası ve öğle namazının kılınmasının ardından ikram edilen yemek de vatandaşlarla birlikte oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Duruay, Hallaçlı'da Yağmur Duasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement