Başkan Ersoy'dan Karaağaç'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ersoy'dan Karaağaç'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkan Ersoy\'dan Karaağaç\'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy önceki akşam Edremit Özel Hastanesinde yatan Balıkesir’in duayen siyasetçisi Nadir Karaağaç’ı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

05.01.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy önceki akşam Edremit Özel Hastanesinde yatan Balıkesir'in duayen siyasetçisi Nadir Karaağaç'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Nadir Karaağaç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Emin Başkanımızı İl Genel Meclis Üyeliği döneminde tanıdım, babası ile dostluğumuz daha eski yıllara dayanıyor. Daha sonra öğrendim İbrahim Ersoy'un oğlu olduğunu, Baba, Oğlun gövdesi gibidir, Emin Başkanın temeli sağlam ilk gördüğümde Havran siyasetine yön verecek bir isim yetişiyor demiştim. Yanılmadım. Başkanımız feraset sahibi biri sabırlı, dinlemesini bilen, ön yargısız. Böylesi karaktere sahip insanlar hayatın içinde her zaman başarılı olur. Emin Başkanımızın önü açık Havran'a kalıcı hizmetler yapacağından ümidim tamdır." dedi.

Başkan Emin Ersoy, "Nadir Karaağaç gibi deneyimli bir siyasetçiden böylesi güzel sözleri duymak onur verici kendisine Allah'tan acil şifalar dilerim." dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ersoy'dan Karaağaç'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement