Gençlerle ateşin başında semaver çayı eşliğinde sohbet eden Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Ülkemizin ve milletimizin geleceği sizlersiniz. Yarınımızı daha güzelleştirebilmek için değerli fikirlerinize de ihtiyacımız var" dedi.
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Mimar Sinan Mahallesi'nde sıra dışı bir etkinlikle gençlerle bir araya geldi. Yaklaşık 60 gencin katıldığı program eğlenceli anlara sahne oldu.
Etkinlikte gençlere hitap eden Başkan Keskin, "Gençlerimiz için daha güzel bir Sultanbeyli kurmaya çalışıyoruz. Sizleri tüm kötülüklerden korumaya çalışıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin geleceği sizlersiniz. Yarınımızı daha güzelleştirebilmek için değerli fikirlerinize de ihtiyacımız var" dedi.
Konuşmasının ardından gençlerle birlikte mısır közleyen Başkan Keskin, ardından ateşin başında semaver çayı eşliğinde bir süre gençlerle sohbet etti, bazılarıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL
Son Dakika › Yerel › Başkan Keskin, Ateşin Başında Gençlerle Sohbet Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?