Başkan Özhaseki, Konservatuvar Öğretim Görevlileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özhaseki, Konservatuvar Öğretim Görevlileri ile Bir Araya Geldi

Başkan Özhaseki, Konservatuvar Öğretim Görevlileri ile Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Emirgan Çay Bahçesinde Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı öğretim görevlileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

01.03.2014 13:28

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Emirgan Çay Bahçesinde Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı öğretim görevlileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada müziğin ve güzel sanatların önemine işaret eden Başkan Özhaseki, "Keşke herkes güzel sanatla uğraşsa. Emin olun dünyada kavga olmaz" dedi.

Emirgan Çay Bahçesinde düzenlenen kahvaltıya Başkan Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan ve konservatuvar öğretim görevlileri katıldı. Dün akşam bir konser veren Kayserili sanatçı Baha da kahvaltıya eşlik etti.

Konservatuvar öğretim görevlilerinden Sena Özdemir'in kısa konuşmasında yeni konservatuvar binası için teşekkür etmesinin ardından konuşan Başkan Özhaseki, müziğin önemine vurgu yaparak, "Müzik için klasik olarak ruhun gıdasıdır denir ya hakikaten insanoğlunun baştan sona gıdası. İnsanlar keşke biraz müzikle uğraşsalar, biraz güzel sanatla uğraşsalar. Emin olun dünyadaki kavgaların çoğu biter" dedi.

Başkan Özhaseki'nin konuşmasının ardından konservatuvar öğretim görevlilerinden Yavuz Özbek, 10 yıl önce Erciyes'te Özhaseki'nin konservatuvar öğrencileri ile çektirdiği iki fotoğrafı Başkan Özhaseki'ye hediye ederken konservatuvarın bağlama hocası Celal Şahin de yeni çıkardığı albümünü takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özhaseki, Konservatuvar Öğretim Görevlileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement