Basketbol - Son Dakika
Yerel

Basketbol

Basketbol

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un Genel Menajeri Ömer Erdinç, "Deplasmanda rakibiniz olan takımlara galip gelmek çok önemli" dedi.

19.11.2012 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un Genel Menajeri Ömer Erdinç, "Deplasmanda rakibiniz olan takımlara galip gelmek çok önemli" dedi.

Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Antalya Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak için takım olarak şartlandıklarını ifade eden Erdinç, şöyle konuştu:

"Geçen hafta tüm çalışmalarımızı bu şekilde yaptık. Bildiğimiz bir şey de Antalya'nın da maçı kazanma isteğiydi. Çünkü her iki takımın da çok acil galibiyete ve morale ihtiyacı vardı. Bu ortam içerisinde Antalya'da sahaya çıktık. Birinci ve ikinci periyotta takımımız oldukça iyi oynadı. Antalya Büyükşehir Belediyespor biraz tutuktu. Ancak üçüncü periyotta onlar da maçı almak için ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. İlk yarıyı 11 sayı önde bitirmemize rağmen üçüncü periyotun ortalarında maç başa baş hale geldi. Henderson, Asım Pars, Marshall gibi oyuncularımızın performanslarının üzerinde gayret göstermeleri maçın ibresini bizim lehimize çevirdi. Son saniyelerde büyük mücadele örneği veren her iki takımdan gülen taraf biz olduk. Deplasmanda rakibiniz olan takımlara galip gelmek çok önemli. Çünkü onları ikinci yarıda kendi sahamızda ağırlamanın avantajını elde etmiş oluyorsunuz. O yüzden oldukça mutluyuz."

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/ Ferdi Akıllı

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement