Batman Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternet Kafeciler Odası Başkanı Hadi Boğadır, Ramazan ayı boyunca kentteki kahvehanelerin sahura kadar açık olacağını bildirdi.
Boğadır, yaptığı açıklamada, Batman'da faaliyet gösteren kahveci, kıraathaneci ve internet kafe esnafının Ramazan ayı boyunca sahura kadar açık kalmaları için izin alındığını belirtti.
Ruhsatsız olan esnafın bu uygulamadan yararlanabilmesi için odalarına başvurmaları çağrısında bulunan Boğadır, "Ruhsatsız olan iş yerleri, en kısa zamanda odamıza başvurarak gerekli kayıtları yaparak işletme ruhsatlarını çıkartmaları halinde güvenli bir şekilde sahura kadar hizmet verebileceklerdir" dedi.
Muhabir: Yılmaz Ekinci/ İbrahim Yakut
Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - BATMAN
Son Dakika › Yerel › Batman'da Kahvehaneler Sahura Kadar Açık - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.