Batmanda Doğalgaz isyanı büyüyor. Batmanda doğalgaz dağıtım şirketinin hantal çalışması halkın tepkisine neden oldu.
Dondurucu soğukların yaşandığı bugünlerde halen birçok mahalleye Doğal gaz veremeyen SİBADAŞ'a duyulan öfke isyan noktasına vardı.SİBADAŞ'ın gaz vermek yerine gazetelere açıklama yapmakla zaman geçirdiği belirten mahalle sakinleri isyan etti. Cumartesi günü Belde mahallesinde birçok apartman yöneticisi bir araya gelerek SİBADAŞ'a tepki gösterdi.
SİBADAŞ mağduru onlarca apartman yöneticisi, ortak açıklama yaptı. SİBADAŞ'ın vurdumduymazlığı nedeniyle hasta olduklarını belirten apartman yöneticileri ve vatandaşlar, bu konuda duyarsız kalan yetkililere de ateş püskürdü.
"SİBADAŞ'ın istediği her şartı yerine getirdik. Paramızı ödedik. "diyen apartman yöneticileri, tepkilerini şu şekilde dile getirdiler: "Para istemeye geldiğinde görevini yapan bu kurum, söz verdiği tarihte doğal gaz vermeyerek resmen suç işliyor. SİBADAŞ yetkililerinin bizi oyalamaktan başka bir şey yaptıkları yok. Göz göre göre bizleri mağdur ediyorlar. Sesimizi duyan yok, nerde yetkililer?"
Öte yandan mahalle sakinlerini temsilen birçok bina yöneticisinin SİBADAŞ hakkında suç duyurusunda bulunarak, maddi ve manevi tazminat davası açmaya hazırlandıkları öğrenildi.
Son Dakika › Yerel › Batman'da Doğalgaz Tepkisi Büyüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.