Batmanda Servis Şoförlerine Madde Bağımlılığı Eğitimleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Batmanda Servis Şoförlerine Madde Bağımlılığı Eğitimleri Verildi

Batmanda Servis Şoförlerine Madde Bağımlılığı Eğitimleri Verildi

Okul servisçiliği yapan şoförlere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından madde kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili eğitim semineri verildi.

21.04.2016 12:08

Servis şoförlerine "madde bağımlılığı" eğitimi

Batmanda öğrenci taşıyan servis şoförlerine yönelik Kültür Merkezi Sinema Salonunda 'Madde Bağımlılığı' konusunda seminer verildi.

Seminere; Batman il Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş ve öğrenci taşımacılığı yapan öğrenci servis şoförleri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, nesli korumanın herkesin görevi olduğuna vurgu yaptı.

Kurtaran; "Nesli kötülükten, kötü alışkanlıktan ve tehlikelerden korumak hepimizin vazifesidir, aynı zamanda bu Cenabı Hakkın da bize bir emridir. Nesli korumak sadece canı korumak değildir, ruhunu, ahlakını ve kişiliğini korumak da buna dâhildir. Her ferdin vazifesi, bu korumayı sağlayacak bir davranış içinde olmaktır. Günümüzde çocuklara yönelik o kadar çok olumsuz dış etken var ki, sadece milli eğitim ve öğretmenlerle bunu engellemek mümkün değildir. Sizin çabalarınız ve diğer vatandaşların çabalarıyla, hep beraber geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızı, her türlü kötü alışkanlık ve tehlikeden korumalıyız" dedi.

Daha sonra Doç. Dr. Ömer Miraç Yaman, öğrenci servis şoförlerine 'Madde Bağımlılığı' konusunda seminer verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Servis Şoförlerine Madde Bağımlılığı Eğitimleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement