Bayburt Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır - Son Dakika
Yerel

Bayburt Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır

Bayburt Belediyesi Kurban Bayramı öncesi gerekli olan tüm önlemleri aldı.

03.10.2014 14:01

Bayburt Belediyesi Kurban Bayramı öncesi gerekli olan tüm önlemleri aldı.

Bir haftadır açık olan Hayvan Pazarı Kurban Bayramı süresince hizmet verecek. Ayrıca Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimizde bayram boyunca kurban kesim alanlarındaki sterilizasyon ve kesimden sonra geride kalan atıkların bertaraf edilmesi gibi hizmetlerde bulunacak. Bunun dışında yine Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde kaçan kurbanlıkların yakalanması için kurban yakalama timi oluşturuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Veteriner İşleri Müdürü Raif Kalekahyası Belediyenin ilgili birimleri olarak gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını belirtti. Bayburtlulardan göze hoş gelmeyen görüntülerin oluşmaması için kurbanlarını belirlenen alanlar dışında kesmemeleri ricasında bulunan Kalekahyası, kurban kesim fiyatlarının ise büyük baş hayvanlar için 200 küçükbaş hayvanlar için 50 TL olduğunu sözlerine ekledi.

Bayburt Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından toplu kurban kesim yerleri ise şu şekilde belirlendi: Özel Şahsa ait et Kombinesi, Şingah Mahallesi doğan Sokakta bulunan boş arazi, Kale arkasındaki Kuran Kursu Binasının önündeki Belediyeye ait boş arsa, Kayışkıran mevkiinde Hakan Keser'e ait Hayvan çiftliği, İspir yolu üzerinde bulunan Köroğlu çiftliği, İspir yolu üzerinde belediyeye ait mezbahane ve Kayış Kıran mevkiinde Salih Altunlar'a ait mandıra. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement