Belediye Başkanı Huzurevi'ndeki Yaşlılarla Kucaklaştı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Huzurevi'ndeki Yaşlılarla Kucaklaştı

Belediye Başkanı Huzurevi\'ndeki Yaşlılarla Kucaklaştı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, beraberinde eşi Güler Yılmaz, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hacer Aşık ve konsey üyeleri ile birlikte Sümer mahallesinde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’nde ki yaşlıları ziyaret etti.

12.12.2013 13:03

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, beraberinde eşi Güler Yılmaz, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hacer Aşık ve konsey üyeleri ile birlikte Sümer mahallesinde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'nde ki yaşlıları ziyaret etti.

Her hafta rutin olarak yaşlıları ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta ise Huzurevi sakinleriyle buluştu. Sümer mahallesinde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ne giden Yılmaz, yaşlılarla kucaklaştı. Huzurevi yönetiminden bilgiler alan ve yaşlıların sıkıntılarını soran Alaaddin Yılmaz, eksiklerin giderilmesini istedi. Ziyaret esnasında yaşlıların tek tek ellerini öpen ve bir isteklerinin olup olmadığını da soran Yılmaz, "Huzurevindeki tüm yaşlılarımız bizim anne ve babalarımızdır. Onlar mutlu olduğunda bizler de mutluyuz. Kendilerini yalnız hissetmesinler. Bizler her zaman onların yanındayız. Huzurevi sakinlerinin hayatlarının son döneminde huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyoruz" şeklinde konuştu.

Yemek salonunda yaşlılarla öğle yemeği de yiyen Başkan Yılmaz, daha sonra Bolu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Necdet Baytok eşliğinde yürüme güçlüğü çeken hastaları odalarında ziyaret etti. Baytok, huzurevinde yaşlıların rahat etmesi için çalıştıklarını belirterek, "Yaşlılarımız huzurevinde tek kişilik odalarda çok mutlular. Her türlü sağlık hizmeti, bakım, sosyal faaliyetlerle sakinlerimize rahat ve sevgi dolu bir ortam sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Yılmaz ve beraberindekilerin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren huzurevi sakinleri de, "Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Çünkü bizleri sadece özel günlerde değil sık sık ziyaret edip bir ihtiyacımızın olup olmadığını soruyor" diyerek Başkan Yılmaz'dan huzurevinin bahçesine spor aleti istediler. Başkan Yılmaz da, sağlık bir ömür için sporun şart olduğunu söyleyerek, baharda spor aletlerini temin edeceklerinin sözünü verdi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Huzurevi'ndeki Yaşlılarla Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement