Belediyeden İftar Hizmeti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Belediyeden İftar Hizmeti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan münasebetiyle ilçelerde kurulan iftar sofralarının, 19 Temmuz'a kadar devam edeceği bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan münasebetiyle ilçelerde kurulan iftar sofralarının, 19 Temmuz'a kadar devam edeceği bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Germencik, İncirliova ve Koçarlı'da iftar sofralarının devam ettiği, vatandaşların orucunu açma imkanı bulduğu belirtildi.

Açıklamada, halkın hizmetten büyük memnuniyet duydukları belirtilirken, düzenleme, çevre temizliği, yemek ve su dağıtımı ile her türlü araç temini belediye tarafından karşılanan iftar sofralarının 19 Temmuz tarihine kadar binlerce vatandaşı bir araya getirmeye devam edeceği vurgulandı. - Aydın

Kaynak: AA