Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Türbay ve yönetim kurulu üyeleri, Bitlis Belediyesi Başkan Yardımcısı Nafiz Haspolat'ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bitlis Belediyesi Başkan Yardımcısı Nafiz Haspolat, Bitlis Belediyesi olarak daima çalışanlarının yanlarında olduklarını ifade etti. Haspolat, "Birikmiş bütün sosyal haklarını verdik. İşçisine ve memuruna borcu olmayan nadir belediyelerden biri olduk. Sendikalarımızla iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Türbay ise, "Bizler sendika olarak daima çalışanlarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.
Daha sonra belediye birimlerini gezen Türbay, belediye personellerine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.
Ziyaretin ardından Bitlis Belediyesi Başkan Yardımcısı Nafiz Haspolat BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Türbay'a baston hediye etti. - BİTLİS
Son Dakika › Yerel › Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Türbay Bitlis Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.