Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu'ndan Unutulmaz Konser - Son Dakika
Yerel

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu'ndan Unutulmaz Konser

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu'ndan unutulmaz konser Beykoz'da Musiki gecesiİSTANBUL - Anadolu Hisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde sahne alan Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle müzikseverlere unutulmaz bir konser verdi.

04.05.2017 09:39

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu'ndan unutulmaz konser

Beykoz'da Musiki gecesi

İSTANBUL - Anadolu Hisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde sahne alan Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle müzikseverlere unutulmaz bir konser verdi.

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu'nun düzenlediği konserde müzikseverler biraraya geldi. Anadolu Hisarı Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu ile ilçedeki sanatseverler katıldı. Nevin Çalışkan şefliğinde gerçekleşen konserde "Türk Halk Müziği" bölümlerinde muhayyerkürdi, uşşak, nihavent, hicaz makamlarında eserler seslendirildi.

Suzinak peşrev ve oyun havalarının da yer aldığı gecede solistlerin seslendirdiği Türk musikisinin ölümsüz eserleri ve Anadolu ezgilerinin yer aldığı türkülere konuklar da eşlik etti. Programın sonunda koro şefi Nevin Çalışkan, sanatseverlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, vatandaşların kültür sanat programlarına ilgi gösterdiğini belirterek, "Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu yılın çeşitli zamanlarında çeşitli temalarla konserler düzenliyor. Konserlerimiz oldukça yoğun ilgi görüyor. Bu konserde belediyemizin musiki cemiyetinin bahar konseri. Yoğun bir katılım var. Beykoz Belediyesi Musiki Cemiyeti'nin yılda en az 4 konseri oluyor. Çok çeşitli alanlarda kültür sanat faaliyetleri yapmaya devam ediyoruz. Gerçekten vatandaşlarımız çok büyük ilgi gösteriyorlar" dedi.

Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu\'ndan Unutulmaz Konser
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beykoz Belediyesi Musiki Topluluğu'ndan Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement