Biga'da TOKİ Sosyal Tesisleri ve Halı Saha Açılışı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Biga'da TOKİ Sosyal Tesisleri ve Halı Saha Açılışı Gerçekleştirildi

Biga\'da TOKİ Sosyal Tesisleri ve Halı Saha Açılışı Gerçekleştirildi

Hamdibey Mahallesi TOKİ bölgesinde ‘Toki Sosyal Tesisleri ve Halı Saha’nın açılışı törenle yapıldı.

17.12.2016 11:46

Hamdibey Mahallesi TOKİ bölgesinde 'Toki Sosyal Tesisleri ve Halı Saha'nın açılışı törenle yapıldı. 800 metrekare alan üzerine kurulu sosyal tesis içinde, halı saha, kafeterya, açık ve kapalı spor alanları, market, duş alanları ve aktivite alanları yer alıyor.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılışta konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Bugün Hamdibey Mahallemizin TOKİ bölgesinde, Biga Belediyesi TOKİ Sosyal Tesisleri ve Halı Saha açılışını gerçekleştirmek üzere burada toplandık. Bu soğuk havada bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. TOKİ Sosyal Tesisleri ve Halı saha bu bölgenin çok ciddi bir ihtiyacıydı. Bu bölgede insanların bir arada vakit geçirebilecekleri alanlara ihtiyaçları vardı. Biz de önce burada bir yeşil alanı istimlak ettik. Çalışmaları kısa süre içinde yürütüp hazırladık ve kullanıma açtık" dedi.

"Her ay bir açılış ya da temel atma töreni gerçekleştireceğiz"

Her ay bir açılış ya da temel atma töreni düzenleme kararı aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı İsmail Işık, "Her ay bir açılış ya da temel atma töreni gerçekleştireceğiz, diye kendimize söz verdik. Bu tesisin açılışını gerçekleştirmenin verdiği mutluluğu ve onuru da sizlerle paylaşıyoruz. Bundan sonra da açılışlarımız devam edecek. Yeniceköy'de benzer bir sosyal tesisimizin yapımı devam ediyor. Yine Avcılar Köprüsü yapımı devam ediyor. Başlangıç olarak Kocabaşçayı köprümüzün çatı yapımı gibi 12 temel atma ve açılış törenini hazırladık. Sizlerin de katılımıyla gerçekleştireceğiz. TOKİ Sosyal Tesis ve Halı Saha tesisimiz 520 metrekare kapalı alana sahip, toplamda terasıyla birlikte 800 metrekare alan, içinde; halısaha, kafeterya, market ve spor salonumuz var. Yine halı sahanın duş alanları da mevcut.

Fen İşleri Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarımıza ve müteaahit Zekeriya Aydın'a özverili çalışması için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Törene Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, CHP Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Biga İl Genel Meclis Üyeleri Rıdvan İpek, İbrahim Eren, belediye meclis üyeleri, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, belediye çalışanları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga'da TOKİ Sosyal Tesisleri ve Halı Saha Açılışı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement