BİKAM, 'Kariyer Merkezine Dokunan Uzman Eller, Sağlık İdarecileri' Semineri Düzenledi - Son Dakika
Yerel

BİKAM, 'Kariyer Merkezine Dokunan Uzman Eller, Sağlık İdarecileri' Semineri Düzenledi

BİKAM, \'Kariyer Merkezine Dokunan Uzman Eller, Sağlık İdarecileri\' Semineri Düzenledi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü (BİKAM) tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda 'Kariyer Merkezine Dokunan Uzman Eller, Sağlık İdarecileri' semineri düzenlendi. Seminerde sağlık sektörüne, sektörde yaşanmakta olan sorunlar ile sorunların çözümüne ilişkin yapılabilecek faaliyetlere ve sektördeki rekabete değinildi. Sağlık sektörü hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı seminerde Necati Çolak, kendi mesleği üzerinden örnekler vererek öğrencilerin sorularına cevaplar verdi. Program, soru-cevap etkinliğinin ardından Necati Çolak'a teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

09.01.2024 11:38

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü (BİKAM) tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda 'Kariyer Merkezine Dokunan Uzman Eller, Sağlık İdarecileri' semineri düzenlendi.

Seminer, Bozüyük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Necati Çolak'ın açılış konuşması ile başladı. Seminerde sağlık sektörüne, sektörde yaşanmakta olan sorunlar ile sorunların çözümüne ilişkin yapılabilecek faaliyetlere ve sektördeki rekabete değinildi. Sağlık sektörü hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı seminerde Çolak, kendi mesleği üzerinden örnekler vererek öğrencilerin sorularına cevaplar verdi.

Soru, cevap etkinliğinin ardından Necati Çolak'a teşekkür belgesi takdimi ile program sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BİKAM, 'Kariyer Merkezine Dokunan Uzman Eller, Sağlık İdarecileri' Semineri Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement