Bilecik'te 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetim yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetim yapıldı

Bilecik'te 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetim yapıldı Vali Kızılkaya, bayramda yapılan trafik denetimlerine katıldı Bilecik Vali Dr.

03.05.2022 18:04  Güncelleme: 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetim yapıldı

Vali Kızılkaya, bayramda yapılan trafik denetimlerine katıldı

Bilecik Vali Dr. Kemal Kızılkaya;

"Herkes trafik kurallarına uyarsa, hız limitlerine uyarsa ve emniyet kemerlerini takarsa bayramı huzurlu ve neşe içerisinde yaşayabiliriz"

BİLECİK - Bilecik Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yapılan emniyet kemeri denetimlerine katıldı.İl genelinde 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetim yapıldı.

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik olarak İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Bayramınız Kemerli Olsun' emniyet kemeri denetimi yapıldı. Vali Kızılkaya, denetimler sırasında durdurulan araçlarda bulunan sürücülere ve yolculara trafikte can güvenliğine, emniyet kemeri kullanımına ve hız limitlerine dikkat edilmesi yönünde uyarılarda bulundu.

"Herkes trafik kurallarına uyarsa, hız limitlerine uyarsa ve emniyet kemerlerini takarsa bayramı huzurlu ve neşe içerisinde yaşayabiliriz"

Araçlarda bulunan çocuklara kırmızı düdük, yetişkinlere de bilgilendirici broşür veren Vali Kızılkaya; "Millet olarak güzel bir bayram geçirmek arzusundayız. Acı haber duymak yerine sevinçli bir bayram geçirmek istiyoruz. Herkes trafik kurallarına uyarsa, hız limitlerine uyarsa ve emniyet kemerlerini takarsa bayramı huzurlu ve neşe içerisinde yaşayabiliriz. Ramazan Bayramı'nda Emniyet ve Jandarma güçlerimizle Bilecik'te 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetimlerimizi devam ettireceğiz. Tüm çabamız hiç kimsenin üzülmemesi ve hiçbir haneye ateş düşmemesi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimize huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram diliyorum" dedi.

Bilecik\'te 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetim yapıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 852 personel, 196 ekip, 8 drone ile denetim yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement