Bingöl'deki Kitapevlerinde Güncel Eserler İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Bingöl'deki Kitapevlerinde Güncel Eserler İlgi Görüyor

Bingöl\'deki Kitapevlerinde Güncel Eserler İlgi Görüyor

Bingöl'de, 2013 yılının ilk 3 ayında en fazla satanlar arasında dini kitaplar, güncel romanlar ve Kürt edebiyatından kitaplar yer aldı.

04.04.2013 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de, 2013 yılının ilk 3 ayında en fazla satanlar arasında dini kitaplar, güncel romanlar ve Kürt edebiyatından kitaplar yer aldı.

Bingöl'deki bazı kitapevlerinden alınan bilgiye göre, 2013 yılının ilk 3 ayında en fazla satanlar sıralamasında dini kitaplar, güncel romanlar, Kürt edebiyatı, politik, sosyoloji ve psikoloji ağırlıklı kitaplar yer aldığı belirtildi. Kitap okuma oranında ciddi bir artışın yaşanmadığı Bingöl'de, nüfus artışıyla paralel olarak değişen okur kitlesinin bu yılın ilk 3 ayında sırasıyla Hadis kitapları, İslam Tarihi, Peygamberler Tarihi, İskender Pala-Efsane, Elif Şafak-İskender, Kürt edebiyatından Zazaki ve Kurmanci yayınlar, Nazan Bekiroğlu-Nar Ağacı, Metin Aktaş-Nişancı, Mehmet Uzun-Aşk Gibi Aydınlık, Ölüm Gibi Karanlık, Erdoğan Aydın-Öteki Tarih, Osmanlı'nın Son Savaşı, Ahmet Özer Kürtler ve Türkler gibi kitapların en fazla ilgi gösterilenler arasında yer aldığı bildirildi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bingöl'deki Kitapevlerinde Güncel Eserler İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement