Bir Mucize Bu" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Bir Mucize Bu" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Bir Mucize Bu" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Nazilli Belediyesi Tiyatro topluluğunun oynadığı tek perdelik “Bir Mucize Bu” isimli tiyatro oyunu Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sahnelendi.

07.09.2014 18:14

Nazilli Belediyesi Tiyatro topluluğunun oynadığı tek perdelik "Bir Mucize Bu" isimli tiyatro oyunu Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda sahnelendi.

Yazarlığını ve Yönetmenliğini Mukaddes Yüksel'in yaptığı "Bir Mucize Bu" adlı tiyatro oyununda Funda Al, Abdullah Baldır, Pelin Su Yumurtaş Şengül Durmaz, Sevim Güven, Osman Girgin, Selin Yüksel, Abdullah Köner ve Aziz Can Tepe rol aldı. İncir ve İncirin faydalarını konu alan tiyatro oyununu Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Ticaret Odası Başkanı Nuri Önal ve çok sayıda davetli izledi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Nazilli Uluslar arası İncir Festivali ve Nazilli'nin düşman İşgalinden kurtuluşunun 92. yıl kutlamaları çerçevesinde Nazilli Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen tek seanslık ve tek sahnelik "Bir Mucize Bu" adlı tiyatro oyunu izleyiciler tarafından ilgi ile izlenirken oyun sonunda sahneye davet edilen Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan oyunculara hediyelerini vererek teşekkürlerini sundu.

Özel bir teşekkürde bulunmak istediğini ifade eden Kaymakam Mehmet Okur Nazilli'de bu yıl 2. Si Yapılan İncir Festivali nedeni ile Nazilli Belediyesi Tiyatro topluluğu eğitmeni ve oyuncularından inciri anlatan bir oyun hazırlamalarını isteği sürecini anlatarak, çok kısa bir süreç olmasına rağmen böyle güzel bir oyun ile sahne almalarından dolayı teşekkür ve tebriklerini sundu. Özellikle oyunun yazarı ve yönetmeni Mukaddes Yüksel'e ve oyunculara tek tek tebrik ederek teşekkür eden Okur, "İncir Festivalimiz için aklıma böyle bir fikir geldiğinde arkadaşlarımızı arayıp inciri konu alan bir tiyatro oyunu hazırlamalarını kendilerinden rica etmiştim. Bu fikrimi kendilerine söylediğimde festival için gerçekten çok kısa bir süreç kalmıştı. Ama onlar bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek böyle güzel bir oyunla sahne aldılar. Bu kolay bir iş değil Bu yüzden oyunun yazar ve yönetmenliğini yapan değerli hocamız Mukaddes Yüksel'e oyunda yer alan tüm oyunculara ve emeği geçen her kese ayrı ayrı teşekkür ediyor aynı zamanda kutluyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Mucize Bu' Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement