Birlik Vakfı'nın "Yaşayan Değerlerimiz" Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Birlik Vakfı'nın "Yaşayan Değerlerimiz" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Birlik Vakfı\'nın "Yaşayan Değerlerimiz" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin düzenlediği 'Yaşayan Değerlimiz' kapsamında ödül töreni düzenledi.4'ncüsü düzenlenen törende 3 ayrı dalda ödül verildi.

30.05.2012 10:14

Birlik Vakfı Bursa Şubesi'nin düzenlediği 'Yaşayan Değerlimiz' kapsamında ödül töreni düzenledi. 4'ncüsü düzenlenen törende 3 ayrı dalda ödül verildi.

İlim dalında Prof. Dr. Hüseyin Algül, hizmet dalında Mehmet Safiyüddin Erhan ödüllendirilirken, Kuran-ı Kerime hizmet özel ödülü ise Sadık Uysal'a verildi. Ödül alanların geçmişleri slayt eşliğinde bu kişilere yakın şahıslar tarafından anlatıldı. 3 yıldır ödül törenini düzenlediklerini belirten Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar, "Bugün 4'ncü ödül törenini düzenledik. Ödül törenini kendi binamızda yapıyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde 3 dalda ödül vereceğiz. Milli ve manevi değerlere uygun insanlar yetiştirmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

Ödül töreninde Bursa Vali Yardımcısı Adnan

Çakıroğlu, Büyükşehir Başkanvekili Abdullah Karadağ, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ve bir çok davetli katıldı.

(AFÇ-İHS

30.05.2012 09: 54: 17

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birlik Vakfı'nın 'Yaşayan Değerlerimiz' Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement