"Bizim Yıldızlarımız Projesi" - Son Dakika
Yerel

"Bizim Yıldızlarımız Projesi"

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan ve kaymakamlıklar tarafından desteklenen "Bizim Yıldızlarımız Projesi", düzenlenen programla başlatıldı.

16.12.2012 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan ve kaymakamlıklar tarafından desteklenen "Bizim Yıldızlarımız Projesi", düzenlenen programla başlatıldı.

Vali Erdal Ata, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, Gaziantep'in sorunlarının başında eğitimin geldiğini söyledi. Kentte, sınıflarında ortalama 60 öğrencisi bulunan okullar bulunduğuna dikkati çeken Ata, bu sorunları çözmek için çalıştıklarını belirtti.

102 okulda 2 bin 161 derslik inşaatının devam ettiğini ifade eden Ata, şunları kaydetti:

"9 bin 370 derslik ihtiyacımız var. Bu ihtiyacı gidermek istiyoruz. Bu açığı kapatırsak öğrencilerimiz ülkemize ve milletine daha faydalı bireyler olacaklar. Gaziantep'in 2023'deki 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşması için bu önemli. Bu öğrenciler, alacakları iyi eğitimler sayesinde ülke yönetimine talip gençler olarak yetişecekler."

Vali Erdal Ata, velilere seslenerek, "Çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakarlığa katlanalım" diye konuştu.

Emniyet Müdürü Ömer Aydın ise emniyet müdürlüklerinin ülke ve milletin huzurunu sağlamak için çalıştığını, bu çalışma kapsamında eğitimi de önemsediklerini vurguladı.

Bu tür projelerle, başarılı nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Aydın, eğitim projelerinde aktif rol alacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen projede dereceye giden 12 öğrenciye protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

Programa, Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe milli eğitim müdürleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, öğrenciler ile velileri katıldı.

Muhabir: Kaan Bozdoğan

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bizim Yıldızlarımız Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement