Bodrum Kadem Sınav İçin Nasıl Anne - Baba Olunur? Konferransı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Bodrum Kadem Sınav İçin Nasıl Anne - Baba Olunur? Konferransı Düzenledi

Bodrum Kadem Sınav İçin Nasıl Anne - Baba Olunur? Konferransı Düzenledi

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) tarafından düzenlenen ve eğitimci yazar Cihat Şener’in konuşmacı olarak katıldığı “Hayatımız Sınav-Sınav İçin Anne Baba Olmak” konulu konferans Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapıldı.

16.12.2013 16:36

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) tarafından düzenlenen ve eğitimci yazar Cihat Şener'in konuşmacı olarak katıldığı "Hayatımız Sınav-Sınav İçin Anne Baba Olmak" konulu konferans Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapıldı.

KADEM Sorumlusu Asu Kösemen'in yeni dönemdeki KADEM çalışmaları hakkında verdiği bilgilerden sonra eğitimci yazar Cihat Şener sınavlara hazırlanan öğrencilerin anne-babalarına uyarılarda bulundu. Cihat Şener, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da izlediği konferansla ilgili olarak şunları söyledi; "Okula giden 18 milyon öğrenci var. Yani 18 milyon potansiyel. Bu potansiyeli doğru yönetirseniz o ülke geleceğini kurtarır. Sınavlara sadece öğrenciler değil aileleri de girer. Dolayısıyla anne ve babaları bu konuda uyarmamız lazım. Çocuklarla sınavı bir şekilde konuşuyoruz. Ama anne babalarla konuşup onları uyarmamız lazım. Kötü anne baba olmadan bu işi kazasız belasız nasıl atlatırız onu konuşacağız" dedi.

Yaklaşık 2 saat süren konferansın sonunda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon eğitimci yazar Cihat Şener'e teşekkür ederek, "Biz 'Çalış' lafını 7 yaşında okula başlayınca duyduk. Sonra 6 yaşına, şimdi de aylıklara düştü. Hocamın söylediği çok güzel bir şey var, inanmazsak, mücadele etmezsek bir yerlere gelmemiz mümkün değil. Çocuğumuza okumayı önce biz sevdireceğiz. Sonra çocuğumuz arkadaşına sevdirecek sonra da hep beraber sevineceğiz. Yani 3S kuralını her zaman uygulayacağız. Sev-Sevdir-Sevin. Mücadele ettikçe hem çocuklarımız hem biz kazanıyoruz. Bizleri bu konuda bilgilendirdiği için hocama teşekkür ediyor, siz katılımcılarla öğrencilerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Kadem Sınav İçin Nasıl Anne - Baba Olunur? Konferransı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement