Bostanbaşı Belediye Başkanı Aydoğan, Yeşiltepeliler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bostanbaşı Belediye Başkanı Aydoğan, Yeşiltepeliler Derneği'ni Ziyaret Etti

Bostanbaşı Belediye Başkanı Aydoğan, Yeşiltepeliler Derneği\'ni Ziyaret Etti

Bostanbaşı Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Hasan Aydoğan, Yeşiltepeliler Derneği'ni ziyaret etti.
Seçim çalışmalarını sürdüren Aydoğan, Yeşiltepelliler Derneği'ni ziyaret etti.

25.11.2013 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bostanbaşı Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Hasan Aydoğan, Yeşiltepeliler Derneği'ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Aydoğan, Yeşiltepelliler Derneği'ni ziyaret etti. Aydoğan, ziyaretinde yaptığı konuşmada, "5 yıl belediyecilik yaptım. Bostanbaşı beldesinde aktif dernekler yoktu ama muhtarlarla çalışmalarımız herkese örnek olmuştur. Ben problemleri yaşayarak, çok iyi bilen birisiyim. Plan yapısı, proje ve imar uygulamalarını yakinen biliyorum. Görev bize verilirse, çevre yolu altı dediğimiz her yer bizim projelerimizde var. Biz belediyeciyiz. Yaptıklarımız ortada. Yaptıklarımız, yapacaklarımıza bir emsaldir" dedi.

Yeşiltepeliler Derneği Başkanı Özcan Gözene ise Aydoğan'a aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek, "Yeşiltepe, Yeşilyurt Merkez İlçe bünyesinde kalıyor. Yeşiltepe'nin bitirilmeyen sorunları devam etmektedir. İnşallah görev size nasip olursa, hep birlikte Yeşiltepe'nin sorun ve sıkıntılarını sizlere takdim edeceğim. Göreve gelirseniz, sorun ve sıkıntıların çözümü için elinizden geleni yapacağınıza inanıyoruz" diye konuştu.

Ziyarette, Yeşiltepe Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Şahbaz, Gazi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Başıbüyük ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şahin Demirel de hazır bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bostanbaşı Belediye Başkanı Aydoğan, Yeşiltepeliler Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement