Bilecik'in Bozüyük ilçesinde amatör spor kulübü olarak faaliyet gösteren Güneşspor voleybol takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden Eczacıbaşı Vitra voleybol takımının Schweriner SC takımı ile yaptığı maçı izledi.
Güneşspor Kulübü Başkanı Ümit Kök, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sporcularını ilk olarak Eczacıbaşı Vitra'nın Ayazağa'daki tesislerini gezdiğini belirterek, Eczacıbaşı Virta antrenörleri tarafından Güneşsporlu voleybolcuların antrenman yapma fırsatı bulduğunu söyledi.
Burhan Felek Voleybol Salonu'nun da oynanan Eczacıbaşı Vitra-Schweriner SC karşılaşmasını da izlediklerini ifade eden Kök, şöyle konuştu:
"İlk defa profesyonel bir takımın şampiyonlar ligi maçını canlı izleyen sporcularımızın o dakikalardaki duyguları görülmeye değerdi. Tüm gençlerimiz bunların en güzeline layıklar. Çocuklarımızın gözlerindeki ifadeyi görünce çabalarımıza değdiğini ve onlar için her zorluklara katlanmak zorunda olduğumuzu hissettik."
- BİLECİK
Son Dakika › Yerel › Bozüyük Güneşspor Voleybol Takımı, Eczacıbaşı Vitra Maçında - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.