Bozüyük'te İnsan Kaynakları Platformu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te İnsan Kaynakları Platformu Toplantısı Yapıldı

Bozüyük'te, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bilecik Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde İnsan Kaynakları platformu toplantısı gerçekleştirildi.

06.12.2014 14:49  Güncelleme: 15:06

Bozüyük ilçesinde, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Bilecik Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde "İnsan kaynakları" platformu toplantısı gerçekleştirildi.

Bir otelin salonundaki toplantıya, İnsan Kaynakları Platformu (İK11) Kurucusu Burhan Saltan, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, Sosyal Güvenlik Kurulu İl Müdürü Niyazi Gökçe, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent ve yöneticileri ile iş adamları katıldı.

Levent, burada yaptığı konuşmada, Bilecik'in coğrafi konumu itibariyle stratejik bir konumda olduğunu belirterek, istihdam anlamında Türkiye'nin büyük ölçüde yoğunluğunu kaldırdıklarını ve sanayi ile uğraşan ve 50 kişinin üzerinde işçi çalıştıran kurumların, çeşitli sorunlarla karşılaştığını kaydetti.

Avukat Neslihan Emre İlhan da "İşe iade" davaları konulu bir sunum yaparak, dava şartları, yargılama sürecinde yaşananlar ve dava sonunun yürütülmesi konularını anlattı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te İnsan Kaynakları Platformu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement