Bü Besyo Başvurularına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Bü Besyo Başvurularına Yoğun İlgi

Bü Besyo Başvurularına Yoğun İlgi

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) özel yetenek sınavı başladı.

04.09.2013 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) özel yetenek sınavı başladı. Sınava toplam 797 aday başvurdu.

Bartın Üniversitesi BESYO Antrenörlük Eğitimi ile Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümlerine toplam 180 öğrencinin alınacağı belirtildi. Sınavlara 587 erkek, 161 bayan, 49 milli sporcu olmak üzere toplam 797 aday başvurdu.

Bartın Üniversitesi Spor Salonunda oluşturulan test bataryasından belirlenen sürede geçmeye çalışan öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlemlendi. Adayların teknik yeterlilikleri ve hızları tespit edildiği test bataryasında, ayrıca her bir öğrencinin performansı kameraya kaydediliyor. Sınav anını bekleyen diğer adaylar ise kantinde kurulan ekranda arkadaşlarının performanslarını izleyebiliyor.

Şeffaf bir sınav yapıldığını belirten BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kul, "Her geçen gün başvuran sayısı daha da artıyor. Akademik kadromuz da genişledi. Tercih edilen bir BESYO haline geldik. Önümüzdeki yıllarda Rekreasyon bölümü açarak öğrenci sayımızı daha da artırmayı planlıyoruz. Tüm katılımcı adaylara başarılar dilerim" dedi.

6 Eylül Cuma günü sona erecek olan özel yetenek sınavı yoğun olması durumunda 7 Eylülde devam edecek. Sınav sonuçları 10 Eylül'de açıklanacak. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bü Besyo Başvurularına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement