Bü'den Konferans - Son Dakika
Yerel

Bü'den Konferans

Bü\'den Konferans

Bartın Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından konferans düzenlendi.

26.03.2015 12:08

Bartın Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından konferans düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından "Yurtdışı Eğitim Programları ve Uluslararası İş Kurma" konulu bir seminer düzenlendi. Üniversitenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Endless Abroad Genel Müdürü Gökmen Özdemir konuşmacı olarak katıldı.

"GİRİŞİMCİ OLMALISINIZ"

Özdemir, yurtdışı eğitimlerinden uluslararası iş kurmaya kadar her teşebbüsün girişimcilik ruhuyla gerçekleşebileceğini söyledi. İş ve eğitim tecrübelerini katılımcılarla paylaşan Özdemir, "Kendi işinize attığınız ilk adım, en büyük adımdır ve girişimcilik gerektirir. Ancak, girişimcilik sadece bir işe başlamak değildir. İşe başladıktan sonra da devam etmektir. Girişimci kişi ürettiği ürünü sunabilmeli ve amacına ulaşmak için adımlar atabilmelidir. Attığı adımları sonuca ulaştıramayan kişi tam anlamıyla başarılı ulaşmış denilemez. Attığımız adımların başkaları tarafından duyulması ve takdir edilmesi gerekmektedir" dedi.

"GİRİŞİMCİLİK RİSK ALMAKTIR"

Girişimcilikte en büyük faktörün risk olduğuna da dikkat çeken Özdemir ŞÖYLE devam etti: ""Girişimcilik risk almaktır. Buradaki en büyük sorun riski düşünen ve olumsuz sonuçlanabileceği ihtimalini hisseden kişi ondan vazgeçiyor. Çok güzel projelere imza atabilecekken riskler bunu engelliyor. Bu noktada emin olmalı, hayatın bir risk olduğu gözetilerek hedefe doğru ilerlemek başarıyı getirecektir" Gerçekleştirilen seminerde katılımcılara yurtdışı eğitim olanaklarıyla ilgili bir bilgilendirme de yapıldı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bü'den Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement