Bü Öğrencileri, Portekiz'de Türkiye İçin Yarışacak - Son Dakika
Yerel

Bü Öğrencileri, Portekiz'de Türkiye İçin Yarışacak

Bü Öğrencileri, Portekiz\'de Türkiye İçin Yarışacak

Bartın Üniversitesi öğrencisi iki sporcu, Portekiz’de düzenlenecek ‘Üniversitelerarası Dünya Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

08.08.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi öğrencisi iki sporcu, Portekiz'de düzenlenecek 'Üniversitelerarası Dünya Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri Meryem Mazlum ve Abdulah Güner, bu yıl Portekiz'in Braga şehrinde düzenlenecek Üniversitelerarası Dünya Karate Şampiyonası'nda Türkiye için yarışacak. Bartın Üniversitesi BESYO Müdürü Yrd. Doç. Murat Kul ise Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Karate Teknik Kurul Üyesi ve Milli Takım Antrenörü olarak şampiyonada yer alacak.

Portekiz'den madalyalarla döneceklerine inandığını belirten Kul, "Bartın Üniversitesi 'Üniversitelerarası Türkiye Karate Şampiyonası'nda genel klasmanda 38 üniversite arasından ikinci olarak, Portekiz'de düzenlenecek Dünya Karate Şampiyonasına sporcu göndermeye hak kazandı. 31 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da milli takım kampının ardından gideceğimiz Portekiz'den madalyalarla döneceğimize inanıyorum. Hem Üniversitemiz öğrencileri hem diğer milli takım sporcuları bu müsabakalara çok sıkı bir programla hazırlandı. 10-13 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek müsabakalara, karate milli takımı olarak çok güçlü giriyoruz" dedi.

Öte yandan Bartın Üniversitesi BESYO Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Meryem Mazlum ferdi katada, Antrenörlük Eğitimi Bölümü birinci sınıf öğrencisi Abdulah Güner kumitede yarışacak. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bü Öğrencileri, Portekiz'de Türkiye İçin Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement