Buca'da Parkların Sayısı Artıyor - Son Dakika
Yerel

Buca'da Parkların Sayısı Artıyor

Buca\'da Parkların Sayısı Artıyor

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Şirinyer 508 Sokak’ta yapılan parkı da hizmete açtı.

20.02.2014 15:09

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Şirinyer 508 Sokak'ta yapılan parkı da hizmete açtı. Mahalle sakinleriyle vedalaşan Tatı, hazırlmadığı projelerin seçilecek başkana yeteceğini söyledi.

Inkilap Mahallesi Muhtarı Cemal Yeşilbağ, mahallesinde hizmete giren 7 parkta yapılan modern düzenlemeler ile halkın nefes alacak alanlara kavuştuğunu söyledi. Yeşilbağ, özellikle çocuklar, kadınlar ve yaşlılar adına parklara verilen hizmetler sebebiyle Başkan Ercan Tatı ve ekibine teşekkür etti.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise konuşmasında 5 yıl gibi kısa bir sürede sistemli bir belediye, borçları azalan bir yapı ve bununla birlikte halkın ihtiyaç duyduğu yatırımları yaptıklarını vurguladı. Tatı, açılışta 30 Mart'a kadar görevde olduğunu anımsatırken, mensubu olduğu CHP'nin hiçbir yöneticisinin açılışta bulunmamasına ise sitem etti, " Burada başkan yardımcımı görüyorum meclis üyelerimi görüyorum muhtar arkadaşlarımı tabi görüyorum halkımız burada ilçemizden bir temsilci var mı. Ben 30 Mart akşamına kadar Cumhuriyet Halk Partisi'ni temsil eden bir belediye başkanınızım. Bunu ilçemize lütfen hatırlatın" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Parkların Sayısı Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement