Bulaşıcı Hastalıklar ve Aşı Konulu Seminer - Son Dakika
Yerel

Bulaşıcı Hastalıklar ve Aşı Konulu Seminer

Bulaşıcı Hastalıklar ve Aşı Konulu Seminer

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu’nda bulaşıcı hastalıklar ve aşı konulu bir seminer düzenlendi.

25.12.2015 15:50

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yusuf Şerefoğlu Sağlık Yüksekokulu'nda bulaşıcı hastalıklar ve aşı konulu bir seminer düzenlendi.

Kilis Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ayşe Tapsız'ın konuşmacı olark katıldığı seminere Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. M. Doğan Karacoşkun, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sibel Sevinç, öğretim elemanları ve hemşirelik bölümü öğrencileri katıldı. Bulaşıcı hastalıklar ve aşı hakkında bilgi veren Dr. Ayşe Tapsız, Kilis ilindeki aşılama faaliyetlerinden bahsetti. Dr. Tapsız, Suriye'deki savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen ve Kilis'teki konteynır kentlere yerleştirilen Suriyeli mültecilere de değindi. Tapsız, bu mültecilere yapılan aşılama hakkında kısa bilgiler verip istatistiki verilerini öğrencilerle paylaştı. Daha sonra söz alan Halk Sağlığı Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü Vakıf Haşhaşoğlu Kilis'teki aşıların muhafazası, depolanma şartları ve aşı takip sistemi hakkında bilgiler sundu. Program sonunda Yusuf Şerefoğlu, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Doğan Karacoşkun Dr. Ayşe Tapsız ve Vakıf Haşhaşoğlu'na çiçek vererek, teşekkür etti. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulaşıcı Hastalıklar ve Aşı Konulu Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement