Burdur'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Burdur'da Altyapı Çalışmaları

29.04.2013 18:39

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, 2013 yılında 200 kilometrelik yola sıcak asfalt dökmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, 2013 yılında 200 kilometrelik yola sıcak asfalt dökmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, asfaltlama çalışmalarına Atatürk Mahallesi'nde kaldıkları yerden devam ettiklerini söyledi.

Bu bölge tamamlandıktan sonra Emek Mahallesi'nden şehir merkezine doğru asfaltlama çalışmasını sürdüreceklerini anlatan Akkaya, "Kışa kadar çalışmalarımız devam edecek. Geçen yıl 100 kilometrelik yola asfalt dökmüştük. 2013 yılında 200 kilometrelik yola sıcak asfalt dökmeyi hedefliyoruz" dedi.

Akkaya, kentteki altyapı çalışmalarının yoğun olarak devam ettiğini, çalışmalar nedeniyle bazı yolların bozulduğuna dikkati çekti. Bu yolların yapılacak çalışmalarla yeniden asfaltlanacağını vurgulayan Akkaya, Burdurluların hizmetin en iyisini hak ettiğini kaydetti. - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burdur'da Altyapı Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement