Burdur'da düzenlenen operasyonda, 2 bin 600 adet makaron ve 58 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Burdur İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ile Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bucak ilçesi Taşyayla köyündeki bir araçta arama yaptı.
Yapılan aramada, kaçak olduğu belirtilen 2 bin 600 adet makaron, 58 kilo kıyılmış tütün, 5 adet tütün sarma aparatı ve 1 adet terazi ele geçirildi. Araç sahibi E.G gözaltına alındı.
Zanlı, jandarmadaki sorgulamasının ardından "Kaçak tütün satışı yaparak haksız menfaat temin etmeye çalışmak" suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Muhabir: Gökmen Yüce
Yayıncı: Hatice Özdemir - BURDUR
Son Dakika › Yerel › Burdur'da Kaçak Tütün Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.