Burhaniye'de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Burhaniye\'de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 23 Nisan okullarda kutlanırken, ilçe protokolü de Nadir Tolun İlköğretim Okulundaki törenlere katıldı.

23.04.2013 16:28  Güncelleme: 16:32

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli okullarda kutlanırken, ilçe protokolü de Nadir Tolun İlköğretim Okulu'ndaki törenlere katıldı.

Kaymakam Ali Uslanmaz, Garnizon Komutanı Topçu Yarbay Evren Ulu ve Belediye Başkanı Fikret Akova, daire müdürleri, öğrenci, öğretmen ve velilerin katıldığı törenlerde büyük coşku yaşandı. Nadir Tolun İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Pınar Türkgeldi'nin günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından okulda değişik spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Okulun folklor ekibinin gösterilerinin ardından Yeşim İnce yönetimindeki okul korosunun konseri de büyük ilgi gördü. Bazı öğrenciler şiirler okurken, ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri de törenlere olan ilgiyi artırdı. Tören sonunda Kaymakam Ali Uslanmaz, Garnizon Komutanı Evren Ulu ve Belediye Başkanı Fikret Akova, görevli öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement