Bursagaz Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Bursagaz Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bursagaz Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bursagaz çalışanlarıın şirket bünyesinde 2007 yılında kurduğu Fotoğrafçılık Kulübünün düzenlediği fotoğraf yarışması tamamlandı.

21.01.2014 14:15  Güncelleme: 14:31

Bursagaz çalışanları tarafından şirket bünyesinde 2007 yılında kurulan Fotoğrafçılık Kulübü'nün düzenlediği fotoğraf yarışması tamamlandı.

2013 yılı içerisinde düzenlenen ve 3 etap olarak gerçekleştirilen yarışma sonucunda dereceye girenlere hediyeleri organize edilen ödül töreninde takdim edildi. 3 etap sonunda 3'üncü olan Hülya Bekçi ile 2'nci olan Ender Yıldırım'ın ödülünü Bursagaz Genel Müdür Danışmanı Mehmet Yaşar Çerçi verirken, 1'inci olan Orhan Top ise ödülünü Bursagaz Teknik Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden'in elinden aldı.

Fotoğraf yarışmasında 4'üncü olan Emrah Seyrek'e ve mansiyon ödülü kazanan Hakan Cömert'e ise Burulaş'ın sponsorluğunda İstanbul'a gidiş-dönüş deniz uçağı bileti hediye edildi.

Ödül töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Selin Ataman, 2 yıldır şirket bünyesinde fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirtti. Ataman, düzenlenen yarışma ile şirket içerisinde bir sinerji yakalayarak Bursagaz çalışanlarının fotoğrafa ve fotoğrafçılığa olan ilgilerinin arttığını söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement