Çan Myo'ya Destekte Bulunanlara Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Yerel

Çan Myo'ya Destekte Bulunanlara Teşekkür Yemeği

Çan Myo\'ya Destekte Bulunanlara Teşekkür Yemeği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Çan Meslek Yüksekokulu'na (MYO) katkıda bulunanlara yemek verildi.

11.07.2012 17:33

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Çan Meslek Yüksekokulu'na (MYO) katkıda bulunanlara yemek verildi.

Çan Kaymakamı Hasan Gözen, okul bahçesinde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, hiçbir üniversitenin büyük binalarla eğitime başlamadığını belirterek, özellikle son yıllarda Avrupa'da başlayan süreçte, Türkiye'de de her ilde üniversite oluşturulmaya başlandığını söyledi. Gözen, "Bazı ilçelerde 'üniversite kuralım' diye gayret ediyoruz. Üniversite bulunduğu yere ilim, irfan getiriyor, birliği, dayanışma ve paylaşmayı sağlıyor" şeklinde konuştu.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu da Çan'da herkesin sahiplenmesi gereken bir MYO ile fakültenin bulunduğunu belirterek, "Çan'da ne olabilir, neler yapılabilir? Sizler elinizden gelen yardımı yaparsanız, bizler de belediye olarak destek veririz" dedi.

Yemekte, okul ve 2012 yılı ÖSYM kontenjanları hakkında bilgi veren Çan MYO Müdürü Doç. Dr. Özcan Özen ise, Çan MYO'nun il genelindeki iki yıllık MYO'lar arasında en fazla kontenjanı artan okul olduğunu söyledi. Özen, ayrıca tüm dört yıllık yüksekokullar ile 8 fakülteden de fazla öğrenci kontenjanı aldıklarını kaydetti. Okula destek verenlere plaketlerin de verildiği ve okulda görev yapan eski yöneticilerin de katıldığı yemekte konuşmaların ardından davetlilere ikramda bulunularak okul gezdirildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Myo'ya Destekte Bulunanlara Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement